Post by lecwieprotwaiblak on Mar 15, 2022 3:41:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Infinity Shooting: Galaxy War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Infinity Shooting: Galaxy War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab generaatoripunkte ▞▞▞
▞▞▞ Infinity Shooting: Galaxy War 2022 version ▞▞▞
Infinity Shooting: Galaxy War Аркадни djo
Pärast viimast värskendust 29. augustil 2019 jätkab mäng purustamist, selle algus on 1., kuid pärast Facebooki sisselogimist ja taaskäivitamist see lihtsalt ei avane.
Ainult kampaania töötab. Nii palju muid režiime, millest paljud on "igapäevaste ülesannete" jaoks vajalikud, kuid kõik ütlevad "Varsti".
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic Освіта dcl
Ärge laadige seda mängu alla, see on teie aja raiskamine. See röövib teilt värskenduste kaudu teenitud esemed ja seejärel proovib teilt nende kasutamise eest tasu võtta. Ei vääri isegi tähte. Kui arvustustele tähelepanu pööravad arendajad võlgnete mulle rohkem kui 400 uuesti laadimise üksust ja sadu muid üksusi, mis kadusid pärast tasakaalustamata värskenduste installimist võluväel. Raisatud aeg, raisatud salvestusruum = null tärni.
Alguses sõltuvuses. Aga kahjuks nii palju roboteid. PVP-režiimis on raske võita. Vastane saab 30 sekundiga 800 000 punkti. Liiga hea, et tõsi olla. Kahju 😔😔😔
RPG-elementide ja hea riistvaraühilduvusega lõbusat kosmoselaskurit pole lihtne leida. Enamik neist ei toeta isegi 20:9 kuvasuhteid. Star Sky taga olev meeskond peaks sellest mängust märkuse võtma.
oleks parem, kui peale kampaania saaks kasutada ka muid funktsioone
Pidasin seda mängu paar nädalat ja uuendasin kõike, siis buum kadus ja tagasi alguses. Õudne! Paljud vead vajavad parandamist.
Mõned funktsioonid on "pole saadaval?" Pole kindel, mis sellega lahti on. Nüüd on nagu vestlusmull, millest ma ei saa lahti. Aga hei, see on ikka lõbus.
Mängisin seda mängu eelmisel aastal juurutamise ajal ja kulutasin asjadele tegelikult üsna palju raha ja tegin peaaegu kõik valmis, kuid ilmselt pühkis mõni värskendus kogu mu edu. Mobiilimängu jaoks on see väga häiriv, et kasutajate edusammud kustutatakse ✌🏼
Korduvate rakenduste simulaator: mäng. Ma arvan, et saate selle, mille eest maksate. Mobiilimängud saavutasid Angry Birdsi tipptaseme. See on täpselt nagu iga kümne peenraha suurune freemium-tüüpi kosmoselaskemäng. Esimesed paarkümmend taset on lihtsad ja muutuvad seejärel võimatuks. Ja enne, kui arendajad vastavad "B-B-AGA INIMESED LÖIDASID SEDA ILMA MAKSAMATA!!!1". Keda huvitab? Kui pead lõputult mingit mängu lihvima, siis milleks vaeva näha? Ja MULLE MEELDIB näha sedasama kolmekümne sekundilist vahelejätmatut reklaami sõna otseses mõttes 15 korda järjest (ma lugesin). Desinstallimine.
See mäng ilmus hiljuti, nii et värskendusi tuleb pidevalt välja, kuid siiani on see fantastiline tulistamismäng. Sellel on väljakutseid pakkuvad etapid, lahedad laevad ja palju auhindu. Jätkake, poisid!
Ma ei saa kunagi vaenlasi pärast 90 sekundit pvp-s poole ajast ja paneb mind seetõttu kaotama. Palun parandage ja siis saan anda parema hinnangu. Saatis arendajatele meili ja vastust ei tulnud. Pärast 5 järjestikust pvp võitu paneb see sind kaotama, kuna ei anna vaenlastele punkte teenida. Ärge raisake oma aega mänguga, mis teid ka petab, julgustades teid rohkem raha kulutama.
Positiivsed: graafika, lõbus/väljakutsuv, hangub harva, tapab igavuse. Negatiivne: PvP on võltsitud, võit on haruldane (mitte mingil juhul ei saa keegi nii palju punkte ilma petmise või botina – VÄGA alguses 600000 vs 100000 ) isegi lähedased punktid kaotavad ikkagi; võltsitud/imposs. kõigi igapäevaste ülesannete täitmiseks - ei saa võita 5pvp-d, küsib maksimaalselt 4 X# varustamise versiooniuuendust (välja arvatud juhul, kui kulutate $$ vs pusletükk) isegi ootasin 2 versiooniuuendust, et ✓ see välja lülitada, kuid ta ei küsinud kunagi, ma uuendan seda ja järgmisel päeval on see ülesanne; palju sündmusi R imp.2win mõned ok, palju reklaame
palju lõbusat tulistamist ja vaenlase relvade eest põgenemist. iga tase on väljakutse ja see läheb ainult paremaks ja raskemaks. ma naudin. rahu välja. bando...
mahajäämused. ja ei saa alguses loobuda asjade kulutamisest.
Infinity Shooting: Galaxy War Spillehall ieh
Kena mäng. Raha aitab palju, ilma rahata oled üsna piiratud. Vaata Reklaamid ei tööta pärast: ma suren, saan lüüa, 2. rea ikoon ülevalt vasakult... Muud reklaamid töötavad, kuid mitte kogu aeg. 2* kuni on parandatud, et juhtida arendaja tähelepanu, muidu mäng on väga tore, võib-olla 5* eriti kui maksad. Aitäh.
Mäng on hea, kuid enamasti mängin areenirežiimis, mind lüüakse ilma, et mind hävitataks või aeg saaks väga tüütu
Saan aru, et teil on vaja raha teenida, kuid keegi ei peaks maksma mängu eest, mis ütleb teile, et te ei saa mängida (ostetava taimeri energiapiirangud). Jätkake ainult esmaklassilise valuuta ostmisega ja te ei saa minu raha probleemiks, kuid nüüd ei saa te ahnuse eest midagi.
Hea mäng, kuni see seiskub ja mu telefon tühjaks teeb ning ma pean kõvasti lähtestama. Või kui see vs režiimi ajal seiskub ja mind võidust välja ajab. Hea kraam
ei saa oma kontoga midagi teha. kampaania, bossivõitlus. mitte midagi. Ma vajutasin starti ja see ei lähe.
Parim mäng suurepärase graafikaga, mille abil saate oma laeva edendamiseks münte hankida. Jätkake seda fantastilist tööd, mida olete teinud, et muuta see lõbusaks põnevaks mänguks.
Skaleeriv vaenlase süsteem on katki. Kui uuendate relva, saavad uuenduse ka kõik vaenlased. Kui ma akvakilbi tõin, hakkasid äkki kõik vaenlased vastu ja mu põhirelv muutus kasutuks. Mängimatuks muutmine. Mis mõtet on oma lennukit uuendada, kui see uuendab ka vaenlast. 1 relva uuendamine tähendab kõige muu närveerimist.
teil on videoid boonuste andmiseks ainult 90% juhtudest Videoid ei esitata! olge nüüd, poisid, tehke seda!
Nautisin seda kuni viimase värskenduseni. Mitmed funktsioonid lakkasid töötamast ja ütlevad lihtsalt „varsti tulemas”. Aga nad olid juba kohal.
parim kosmoselaskja. sind ei tapa kohe, kui saad pihta. teine võimalus on suurepärane.
Värskendus* Ei ole suur topeltreklaamide ega nende alanud sunnitud allalaadimiste fänn! Seetõttu langetasin kaks tärni! Mäng meeldib mulle endiselt.. Aga. Juhtnupud on mahukad (ma tean, et see on telefon). Ma ei nõustu arendajatega, abifail oleks suurepärane, on üksusi, mille jaoks mul pole õrna aimugi. PVP sobitamine on nali lihtne ja lihtne. Oma laeva(de) edendamiseks peate saama VIP-iks, et saaksite võistelda... Aga mulle meeldib see mäng.
Infinity Shooting: Galaxy War Spillehall ieh
Lõbus mäng erinevate režiimide ja lennukitega, kuid... PvP on katki. Ma olen oma vastasega pidevalt sisse lendamas ja sama lennukiga üles seatud (minul on oma maksimaalne väljas), siis ühtäkki ei tule umbes 10-20 sekundi jooksul enam vaenlase lennukeid. kuid mu vastase skoor jätkab tõusmist ja ma ei jõua järele isegi siis, kui kõik vaenlase lennukid on terve mängu jooksul tõhusalt hävitatud. Kulutasin sellele mängule palju raha ja nüüd kahetsen seda.
Ma armastan seda mängu, graafika on hämmastav, mängimine, DOPE... Lihtsalt vihane, ma ei saa oma algset mängu oma uude telefoni üle kanda... Nii et saate 3 tärni...
See on fantastiline suur hulk välditavaid liigutusi, enne kui suudate ületada või edasi anda, et jõuda järgmisele tasemele ja keskenduda kontserdile, kasutades kiiremat mõtlemist. Väga lahe on muudatuste tegemine, kuidas meie meel ainult parandab kõike. Olemasoleva intelligentsuse tunnetamine läheb palju kaugemale absolutsioon paneb meid ülesande täitma enne elueesmärgi saavutamist.
Mulle meeldib mäng, kuid tasemed 50 on peaaegu võimatud!!
Esimest korda käin sellel väga lõbus. Sissejuhatustasemel pole liiga keeruline, et panna teid varakult alla andma. Mulle jääb mulje, et see pole alati nii. Tore tööarenduse meeskond. Suurepärane graafika pluss mulle meeldib, et see aeglustab, kui pöial kaotab kontakti. Nii ei lähe te lihtsalt hulluks, kui kass teile sülle hüppab. Tänan.5 tärni.
Suurepärane ajamurdja! Kiired lühiajalised missioonid, kena tegevus, lahe graafika.
Mitu korda on mäng külmunud, mille tulemusena kaotasin münte/raha. Jah, olen nõus - mõned on kuidagi häkkinud ja ükskõik kui palju paremini ma mängin kui nemad, on neil pärast surma enne mind kuidagi rohkem punkte!