Post by lecwieprotwaiblak on Mar 15, 2022 3:44:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Write It! Hebrew ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Write It! Hebrew IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више примогема ▞▞▞
▞▞▞ Write It! Hebrew 2022 version ▞▞▞
Повремено заостаје, утиче на време
За сада ми се свиђа ова апликација, али приметио сам да на трећој сесији Иод превише личи на Вав. Само мало одбачен тиме бц уопште не личи на Иода.
Lifeline: Crisis Line ایڈونچر isjg
Апликација је одлична. Јасан нагласак гласа. Волим да слушам и понављам речи. Праћењем слова и њиховим писањем, добро је време да добијете 3 звездице. Одлично за вежбање и осећање самопоуздања. Све у реду. Хвала вам.
За 90 рупија могли сте да додате још проучавања хебрејског.
Свиђа ми се ово јер научите хебрејска слова и правилно пишете!
Добра апликација за почетнике
Изузетно практично за учење хебрејског писма и писања
Веома се забављам памћењем хебрејског писма. Погодно и не претерано мукотрпно. Генијална мала апликација!
Веома је лак за употребу. Волим тестове који помажу у брзом учењу.
Заиста уживам у овој апликацији јер је једноставна за употребу и показује ми како да пишем хебрејско писмо.
Најбоља апликација коју сам нашао за учење писања хебрејског. Помаже у брзом учењу док пишете различита слова. Топло бих препоручио.
С поштовањем, диван начин да научите хебрејски. Учим да поштујем своје претке, ашканазе. Учићу своју децу хебрејском и тражићу од њих исто.
Засада је добро. Заиста ми се свиђа што могу да вежбам слова јер сам нова у учењу језика.
Начин на који тестирају и изговарају слова је тако лак! Чини се да помаже да се ефикасно утисне у меморију.
Једноставно и корисно
волео бих да имам ову апликацију пре 15 година. Свиђа ми се како показује вашу почетну тачку. Склон сам пречицама, тако да ценим овај метод учења. одлично за почетнике.
желео бих више од једног начина за цртање слова. טדה
У реду тако сјајна апликација и све, али... На вашим сликама у опису има као абце, али када отворим своју апликацију има као гиммел онда знак дај
За сада добро, јако ми се свиђа понављање и вежбање писања. Дао сам му само три јер је данас мој први дан да га користим.
Write It! Hebrew Ta’lim scxa
Ово је сјајна апликација! Учи ме појединачним хебрејским словима, као и како да их пишем, што је управо оно што сам тражио.
зк
Ово ми помаже да научим да пишем хебрејски, сјајно! Имам две лекције и стварно ми се свиђа. Огласи су минимални, а ако забрљате током теста, то вас натера да не идете даље док га не добијете. Ова апликација је пиџама за мачке. Био би будала да не покушаш ако желиш да научиш да пишеш хебрејски. Схалом!
фантастично ако желите да научите да пишете хебрејски! то га чини веома једноставним, а они преко њега полако, тако да можете темељно да га научите једно по једно слово. Дивна апликација!
Врло добар
Write It! Hebrew Ta’lim scxa
волим то
Одлична апликација за учење и памћење хебрејске абецеде!
врло лако научити. прилагођен кориснику, свиђају ми се визуелне, аудиторне и кинестетичке методе учења које даје. много вам хвала
да ли ви момци планирате да у неком тренутку поставите и слова из сценарија? Сигуран сам да је то пуно посла, али било би тако корисно...
Добро за учење читања хебрејског штампе и учење писања, али пазите, нико не користи штампано писмо за писање. Треба научити рукопис/курзив хебрејски.
Ово је далеко најбоља апликација коју сам пронашао да научим хебрејско писмо. И у визуелном од и аудио од. Добар посао
Помоћу ове апликације можете научити како лако писати хебрејска слова.